Виж Джанис Дикинсън преди пластичните операции (Снимки)

Виж Джанис Дикинсън преди пластичните операции (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Супермоделът изглежда невероятно преди пластиките

58-годишния топмодел Джанис Дикинсън плаши почитателите си при всяка своя поява на обществени места. Днешната визия на звездата няма нищо общо със съвършените черти на манекенката от преди близо тридесет години. Феновете й с носталгия отправят поглед към нейни стари снимки, за да си припомнят как изглеждаше Джанис преди години, когато заслужено носеше титлата най-красивия топмодел в света.

Бившата манекенка е живо доказателство на факта, че прекаленият брой пластични операции не са решение за вечна красота. Напротив—те могат да са жив пример, до какво води прекалената суета.

Джанис Дикинсън преди години - красива е, нали?

Джанис Дикинсън преди години – красива е, нали?

janice 7

От зашеметяващ топмодел в карикатура

Към днешна дата Дикинсън изглежда страховито благодарение на корекциите. Някогашната красавица, станала известна още преди Наоми Кембъл и Синди Крауфорд да превземат света на модата, днес прилича на гротескна карикатура.janice 3 janice 4

Самата Джанис признава, че е обсебена от пластичните намеси. И се шегува, че дори и да няма пари да си плати наема на луксозното си жилище, за ботокс винаги ще намери. Лицето й, което е цялото на буци, доказва това.janice janise 3

Макар че Дикинсън и днес продължава да се държи като звезда, последиците от пластичните операции не са й направили добра услуга и развалят излъчването на манекенката. Която преди години заслужено си титулуваше като една от най-красивите жени в света.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар