Виж 3 от най-палавите костюми на звездите за Хелоуин

Хелоуин е любим празник на звездите, защото тогава си показват рогата, а околните им се радват

Хелоуин радва звездите по особено интригуващ начин, а техните фенове са във възторг.

Няма значение дали е български и колко противници има този празник. Родните красавици си умират от кеф да се нагласят, за да провокират реакции около себе си. Kliuki.net ще покаже кои са най-големите палавници в преобразяването.

Дали смятат да гонят демоните по този начин или ще ги привлекат на своя страна, трудно е да се каже, при условие, че изглеждат толкова фатални. А последователите им са във възторг от визията им и ще напълнят клубовете тази вечер, за да зърнат любимките си.

Фолк дивите обожават да са в центъра на събитията, тях не ги вълнува чия традиция е Хелоуин, а целят да забавляват публиката си, която ги носи на ръце.

Преслава

Преслава е една такава хрисима на пръв поглед, но очевидно си пада по садо-мазо стила.

Хелоуин
Преслава показа интересен стил на Хелоуин

С тези белезници, които се е накиприла вместо очила, определено събира погледите на всички. Певицата е доволна, че може да демонстрира оригинално облекло, а колежките й да се чудят как да я конкурират.

Галена

Галена е винаги умопомрачителна. Тя през цялата година е така пареща, че какво друго може да сътвори на Хелоуин. И все пак е успяла да прикове вниманието върху прелестите си…

Хелоуин
Галена провокира, както винаги, не пропусна да го стори и на Хелоуин

Рокличката й създава илюзията за по-къса, отколкото е, но пък определено грабва отраз. Галена в момента е във върховна форма. Загърби строгите диети, позаглади косъма и почитателите й са доволни от гледката. А вие?!

Дени Лазаро

Лошото момиче, което става все по-известно. Дени Лазаро засенчва фаворитките тук. А и навремето тя също беше с микрофон в жанра на чалгата. Тогава все още не беше сменила пола си.

Хелоуин
Дени Лазаро е повече от гореща на Хелоуин

Добре, че го направи – само я вижте днес какви пожари може да предизвика с тялото си и образа, в който е влязла за Хелоуин!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.