Вихра помъкна Ава по протести

Гласувайте за статията
Бившата тв водеща отново се скара с екс половинката си

Снимка на Ава  по време на протестите в София е на път да предизвика нова буря между Вихра и Иван. Тв продуцентът, който преди няколко седмици сподели, че не знае какво се случва с дъщеря му в последно време и все повече се тревожи за нея. Причина за това е решението на Вихра да помъкне малката с нея на протестите. А тв продуцентът сериозно се притеснява за сигурността на детето си.

Вихра поведе и Ава по протести

Вихра поведе и Ава по протести

„Не знам какво се случва с детето ми в момента“, изплака преди няколко седмици пред Карбовски Христов. Продуцентът на „Къртицата“ не скри, че продължава да е във война с бившата си и не вижда достатъчно често дъщеря си. По същото време Вихра бе отвела на море Ава и нехаеше за тревогите на Христов, а тези дни сподели и нейна снимка на протестите.

Под фотоса Вихра разказа колко много се е забавлявала Ава по време на митингите и шествията. И се надява по този начин да й покаже, че родителите “не са се примирявали с несправедливостите и са искали една по-добра страна за тях, че са се борили и протестирали мирно, цивилизовано, но твърдо и последователно!“

Според запознати обаче Иван е направо бесен заради идеите на Вихра да води Ава по протестите. Водещият се притеснявал за сигурността на дъщеря си, както и да не й се случи нещо по време на митингите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар