Вихра подигра Иван за „Музикална академия“: Не сте интересни!

Вихра подигра Иван за „Музикална академия“: Не сте интересни!
5 (100%) 1 vote

Двойката в нов сблъсък в мрежата

Екс семейството Вихра и Иван пак са един срещу друг. Този път „сблъсъкът” между двамата не е на лична, а на професионална основа.

Вихра много ясно показа, че изобщо не симпатизира продуцираното от Иван предаване „Музикална академия”. Тя най–настоятелно помоли познати и фенове в социалната мрежа Фейсбук да спрат да й пращат покани за страницата на музикалното шоу, тъй като то не само не й е интересно, но дори го намира и за скучно, пишат от blitz.bg.

Вихра се подигра с Иван и "Музикална академия"

Вихра се подигра с Иван и „Музикална академия“ сн. Булфото

С тази своя постъпка бившата съпруга на Иван Христов за пореден път го захапа и демонстрира пренебрежение към най-новото му телевизионно творение.

Явно по–късно Вихра се усети, че е попрекалила и това може да й причини негативни последици и затова се постара да махне призива си от официалната си страница в социалната мрежа. Макар, че за да бъде ударът още по-силен заяви, че харесва друго шоу — „ВИП Брадър.

„Аз си падам по класиката”, заяви Вихра, обяснявайки, че става въпрос за риалити формата на Нова.

Антагонизмът между популярната двойка съществува от момента, в който Иван призна, че се увлича по приятелката на жена си Ирина Сарачинова. За това е повече от очевидно, че каквито и телевизионни постижения да има бившият й, те няма как да са одобрени от Вихра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар