Вихра на Иван се мазни на Мария и Гущеров – ето защо

Вихра на Иван се мазни на Мария и Гущеров – ето защо
5 (100%) 1 vote

Вихра на Иван се подмазва с всичка сила на младоженците, били прекрасна двойка

Вихра на Иван втрещи всички с изтъкването, че любовта на Мара и шишкото била чиста и неподправена

Вихра на Иван си умира да се говори за нея, това е ясно на всички. Вече бившата телевизионна водеща използва всички възможни телевизии и медии, за да ореве света как Иван я е зарязал заради Ирина Тенчева. И тъй като личната й драма вече престана да бъде интересна на хората, брюнетката започна да си търси друго поприще, за да може отново да бъде в светлините на прожекторите. И си го намери.

Вихра на Иван се мазни безобразно на Мария

Вихра на Иван се мазни безобразно на Мария

От известно време Вихра се изявява като автор на блог. В който излага своята гледна точка по наболели въпроси, като е отделен въпросът доколко го прави кадърно. Последната й тема съвсем засили съмненията, че Петрова пише това, което й е угодно, без то да е подкрепено с факти. И на моменти без изобщо да е истина. Подобна е ситуацията с темата за сватбата на Мария и Християн Гущеров.

Текстът на статията на Вихра

Текстът на статията на Вихра

В блога си Вихра на Иван се възмущава как българинът не умеел да се радва на чуждото щастие. Как народът ни бил завистлив и не можел да оцени любовта между двама души. А вместо това само плюел по тях. Ако любовта беше между двама нормални влюбени, сигурно много хора биха се умилили. Когато става въпрос за очевиден брак по сметка обаче няма как да изпаднем във възторг, категорични са онлайн потребителите.

Които недоумяват защо екс водещата е решила изведнъж да се мазни по толкова очевиден начин на Отварачката. Която, по думите й, будела възхищение с автентичността и уникалността си като жена и изпълнителка.

Отговорът е съвсем прост – Вихра се надява да привлече повече фенове към блога си, който е доста далеч от професионалното, като се подмазва на звездите, за които пише. За да може по този начин да накара феновете им да я четат, научиха от Hotarena.net.

vihra mariq2

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар