Вихра и Ирина кръстосаха рога в нета – готвенето ги скара!

Гласувайте за статията

Вихра и Ирина използваха ВИП Брадър, за да се обиждат подмолно

Вихра и Ирина никога няма да се разберат по някои въпроси, покрай ВИП Брадър си намериха нов повод да се счепкат, научи Kliuki.net.

Вихра и Ирина

Вихра и Ирина се счепкаха покрай ВИП Брадър

Бившата на Иван счита за унизително една жена да бъде в ролята на готвачка и неведнъж с е подигравала по този повод с Ирина. Понеже знае, че ще я засегне, тя винаги използва доста крайни мнения и заключения.

Този път надмина дори себе си. Вихра счита, че Вулева е права да се смее на трио готвачки в Къщата, писа изданието HotArena.net.

След това продължава с доста цинични определения, което се стори отвратително даже и на нейните привърженици.

Вихра и Ирина

Вихра и Ирина в нов подмолен скандал

Мнозина от тях си дадоха сметка, че между Вихра и Ирина, разликата винаги ще е от небето до земята… На тях не им допадат грубите думи на Вихра, която с лека ръка обиди всички дами, които полагат усилия в кухнята и домакинстването.

Вихра и Ирина

Вихра и Ирина станаха за сеир и смях

Да си готвачка е диагноза, изцепи се още Вихра, а спорът стана ожесточен. Както се досещате, реакцията на Ирина Тенчева не закъсня. Тя направи обобщаващ коментар на страницата си, в който по никакъв начин пряко не се засяга името на Вихра. Въпреки това е повече от ясно в чия градина камъни са това.

Ирина е възмутена, че когато един човек е можещ, все се намира кой да го подмята. Деликатната й тирада веднага се наби в очите на тези, които са наясно с подмолната война между Вихра и Ирина.

Кой прав, кой крив в тази ситуация, не може да се каже, защото всеки си решава как да постъпва. Факт е, че водещите използват удобно формата, за да си съскат във Фейсбук и да си мерят остроумието.

Както знаем, двете са по-интелигентният вариант на Николета и Алисия, но това не ги прави по-малко смешни в очите на околните.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Вихра и Ирина кръстосаха рога в нета – готвенето ги скара!”

  1. ази

    Ное. 19. 2014

    Вихра ти без диагноза ,без съпруг и без работа !

    Reply to this comment

Добавете коментар