Вихра: Да се върна при Иван?! Дори не си говорим след развода!

Вихра проговори за отношенията с Иван, дори не се понасят след развода!

Вихра проговори за отношенията с Иван Христов. Бившата тв водеща проговори за слуховете, че двамата се събират и дори са се помирили. Мълвата гласеше, че продуцентът никак не е щастлив с половинката си Ирина и иска да се върне при първата си съпруга. Клюка, която и двамата опровергаха доста категорично–Иван с втората си сватба, Вихра с официално опровержение.

„Абсурдно е да се върна при Иван, особено след онова, което се случи. Ние дори не си говорим след развода“, каза тя.

Ексводещата е изумена, че мълвата е толкова упорита и дори нейни приятели са й звънели с въпроси, дали това е истина. „Няма как дори да си помислим за подобно нещо. Това е пълен абсурд“, категорична е Вихра.

Вихра проговори за отношенията с Иван
Вихра проговори за отношенията с Иван

Иван също опроверга слуховете за проблеми с Ирина, като оповести официално брака им. Двамата се ожениха миналата година, а Андрей им бе кум и водещ на импровизираната церемония.

Журналистката споделя още, че двамата не пазят добри отношения дори след раздялата. Навремето те си размениха не една и две обиди чрез пресата, заради което не могат да се гледат и сега, пише списание „Love style“.

По решение на съда обаче имат съвместно попечителство над дъщеря си Ава. От понеделник до четвъртък тя е с майка си, а през останалото време при баща си и новата му съпруга Ирина Тенчева.

Заради семействата и децата си, двете се въздържат от публични атаки една към друга, но от време на време разменят отровни стрелички в социалната мрежа. Вихра подиграва Ирина за това, че се е превърнала в прислужница в кухнята и ратува за здравословното хранене, а Ирина не пропуска да я клъвне за липсата й на кулинарни умения, а също така редовно си пуска снимки с Ава, намеквайки, че тя, децата и Иван са идеалното семейство.

1 коментар
  1. hili казва

    Да живее Теодосий Теодосиев-Тео, учителят по физика, мъжът на годината! Да живее будителят!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.