Видео с русалки хит в мрежата! Истински ли са?

Видео с русалки хит в мрежата! Истински ли са?
3.5 (70%) 2 votes

Видео с русалки предизвика фурор в мрежата

Любителско видео с русалки взриви интернет. Публикуван видеоклип показа прекрасно същество, приличащо на сирена. За съжаление човекът, публикувал видеото, не е пояснил къде точно е заснето то.

Оживяват ли героите от приказките и сказанията, които водят децата в красив и вълшебен свят. Да, и това се видя от любителски видеоклип, публикуван в You tube. На аматьорското филмче ясно се вижда същество, приличащо на морска русалка, което изскача от водата, прави скок и отново се гмурка надолу.

Видео с русалки стана хит в мрежата

Видео с русалки стана хит в мрежата

Първите коментари, че това вероятно е делфин, са опровергани, тъй като съществото от клипчето има ясно изразена и приличаща на човешки торс горна част на тялото си и удължена опашка, присъща на приказните създания, наречени русалки.

Много от интернет посетителите на публикуваното видео веднага си припомниха излъчения през юни 2013 година документален филм на двама датски учени „Русалки: Ново доказателство”. Филмът им показа уникални кадри на същество, което науката не е виждало до сега и което удивително прилича на русалките, пише daily.mk.

И ако тогава филма се посрещна недоверчиво от голяма част от зрителите, които бяха на мнение, че кадрите, заснети в Гренландско море по време на подводна експедиция може да са много умел колаж и манипулация, публикуваното аматьорско видео, на което се вижда същото приказно същество, вече може да послужи като вероятно доказателство, че русалките не са само легенда, а реални същества.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар