Видео с Марк Уебър и Себастиан Фетел хит в нета! Вижте го!

Гласувайте за статията

Двамата уж са съотборници, а очевидно не могат да се понасят

Двамата съотборници трудно се понасят

Двамата съотборници трудно се понасят

Грандиозен скандал тресе от няколко дена Формула 1. Марк Уебър, една от най-големите звезди на пистата, се изгаври по брутален начин с трикратния шампион Себастиан Фетел. При последната обиколка на пистата от състезанието в неделя, Уебър показа среден пръст на задминаващия го Фетел. Скандалът придоби грандиозни размери, тъй като камерите, намиращи се в болидите на пилотите, са запечатали действията на Уебър.

Двамата са съотборници в екипа на Ред Бул, а това не е първото търкане между тях. За пръв път обаче се стига до подобни крайни действия при това пред очите на милионите фенове на Формула 1.

При последвалото уточняване на причините за действията на Уебър се оказа, че Фетел е нарушил изричната забрана хората от екипа да изпреварва съотборника си. Уебър беше вече на финалната права, когато колегата му го задмина и си присвои първото място. Това е и причината за гнева на Уебър и неприличния жест към съотборника му.

След състезанието Фетел се извини на колегата си, признавайки, че постъпката му е недопустима. Феновете й на двамата също изригнаха срещу трикратния шампион с обвиненията, че се е държал като пълен егоист и оправдаха напълно гнева на Уебър.

Вижте видеото, в което Уебър показва среден пръст на съотборника си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар