Видео доказа: Шумахер не е виновен за падането (Подробности)

Видео доказа: Шумахер не е виновен за падането (Подробности)
5 (100%) 1 vote

Шампионът от „Формула 1“ жертва на фатален инцидент

Михаел Шумахер няма вина за фаталния инцидент със ски в Гренобъл, гласят последните новини от разследването. Известният пилот от формула 1 вече десети ден е в кома. Свидетелско видео от инцидента, както и видеото от камерата недвусмислено доказват, че шампионът от Формула 1 не е отговорен за падането си.

Следователите разкриха, че второто видео не може да послужи за доказателство в съда, тъй като свидетелят просто е хванал в кадър, как Шумахер се спуска по склона. Видеото обаче разкрива, че той не е карал с висока скорост, каквито бяха твърденията на управата на ски курорта.

Шумахер не е виновен за инцидента

Шумахер не е виновен за инцидента

Междувременно от прокуратурата заявиха, че са насочили следствието към версията за повредените ски. Според тях механизмът за освобождаване от ските е заял и това е попречило на пилота да ги свали и така да се спаси евентуално от травмата, пише bild.de.

Що се отнася до състоянието на Шумахер от болницата заявиха, че то остава непроменено. „Можем да го държим в изкуствена кома още няколко седмици, но дори и след нея организмът може да остане във вегетативно състояние години наред“, коментират от клиниката в Гренобъл.

Специалистите са категорични, че дори и в състояние на кома, пациента може да чува и усеща миризми, гласове и допир. За шампиона се полагат специални грижи и да се внимава изключително много да не получи някоя инфекция. „По време на комата съществува риск от пневмония, тъй като пациентът е много слаб и може да получи възпаление на белите дробове“, споделят те.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар