Весела Тотева с перфектния коледен дом – нов топ 4 на звездите!

Гласувайте за статията

Весела Тотева обожава Коледа и създава уют за семейството си, но останалите звезди също пръскат пари за украса

Весела Тотева ще се окаже домакинята с перфектния коледен уют, видя Kliuki.net.

Нейният апартамент създава усещането за едни истински светли и топли празници, за които мечтае всеки от нас. Вече ви разказахме как някои от звездите са създали красива атмосфера за своите близки.

Алисия, Ирина Тенчева и Николета определено знаят как да ги зарадват, особено имайки предвид, че около тях щъкат малките наследници. Ред е на нова порция от публични личности, които украсяват с хъс и огромен ентусиазъм.

Андреа

Андреа не е съвсем от тях обаче… Тя по-скоро обикаля магазините за дрънкулки, грабва нещо, което й лови окото, но набляга преди всичко на тена. Ето какъв бронзант е препоръчала за Коледа – суета и глезотия, типично в неин стил.

Весела Тотева

Андреа залага на суетата по Коледа

Венета Райкова

Венета пък няма насита на елхите. Тя ги обожава и затова е подредила в тях вече три на брой, едната е истинска, която после ще засади с Тишо.

Весела Тотева

Венета Райкова има традиция да засажда елхите после

Илиана Раева

Голямата фамилия на Илиана Раева се включва заедно в приготовленията за Коледа. Това е жилище, което малцина могат да си позволят. Камината определено е центърът на удоволствията вечер.

Весела Тотева

Супер магия цари в дома на Илиана Раева

Весела Тотева

Весела Тотева завършва тази картинка с бебчето си, което се вписва идеално в коледния дух. Наистина е прекрасно да имаш мъниче, което изживява първите си трепети в тези дни, а бившата водеща се е постарала да сътвори вкъщи една магия и идилия за всички.

Весела Тотева

Весела Тотева украсява с огромно желание, а мъничето й допълва прекрасната картинка

Елхата е огромна и играчките са подбрани със стил, определено Весела Тотева има вкус и не позволява никакъв кич да влезе у тях.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар