Венета Райкова замина за Париж да си оправя брака с Тишо

Гласувайте за статията

Съседи на Венета Райкова отдавна са вдигнали ръце от безконечните им и истерични кавги

Венета Райкова

Венета Райкова и Тишо пред раздяла

Венета Райкова замина за Париж да оправя брака си, научи Kliuki.net. Тв водещата се похвали със снимка от самолета малко преди да излети за Франция, но малцина знаят истинската цел на пътуването.

А именно – семейна терапия. Още преди месец Венета разкри, че по празниците ще заминават с Тишо за Франция. Близки на Райкова твърдят, че отношенията им са пред разрив и водещата се консултирала със семейната си врачка как да постъпи. Именно тя я посъветвала около тази дата да замине с мъжа си на почивка, защото щяло да се отрази отрезвително на брака им.

Венета Райкова

Венета Райкова се похвали със снимка от самолета

Съседи на Венета Райкова отдавна са вдигнали ръце от безконечните им и истерични кавги, писа „Всеки ден“, цитиран от HotArena.net. Според изданието семейната атмосфера в дома на Венета е толкова нажежена, че комшиите им се притеснявали за средата, в която отглеждат малкия Патрик.

„Крещят дори в 2 през нощта, шумът е ужасен, нонстоп скандали! Виковете им докарват детето до плач и истерия“, разказват от кооперацията и дори обмислят да се свържат със социалните.

Близки на Венета Райкова силно се надяват романтичният Париж да се отрази добре на брака й с Тишо и двата да скрепят отношенията, защото най-нещастен ще бъде Патрик.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар