Венета Райкова в Гърция, дразни заместничката си Николета

Венета Райкова в Гърция, дразни заместничката си Николета
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова реши да поведе подмолна война с Николета, която обикаля градинките у нас

Венета Райкова е в Гърция, видя Kliuki.net.

Венета Райкова

Венета Райкова се забавлява в Гърция

И ако считате, че новините около нея спират дотам, то се лъжете… Всъщност доскорошната водеща на Горещо пусна дразнещата снимка от почивката си, за да впечатли не кой да е, а заместничката си Николета.

Преди дни стана ясно, че плейметката ще поеме Горещо наесен и започна подмолната война между двете.

Венета Райкова

Николета позира из родните градинки

Николета целеше да си намери топло местенце в ефир, защото предаването й не само се срина в ТВ7, но и самата телевизия се разтресе от проблеми.

Николета остана на сухо – немила и недрага, а тя не може да го позволи, защото в последното си издание ни разказваше как ще обикаля екзотичните плажове. Уви, в момента се разхожда по градинките у нас, а Венета Райкова се забавлява в чужбина.

Изглежда, че поповчанката е наблюдавала отблизо поведението на Николета и е решила да я жегне точно по най-слабото й място, коментират в нета. Красавицата обича да парадира с възможности, пари за дрехи, коли и развлечения. И двамата с Валери не могат да се похвалят със стабилни приходи, но Николета умее да го докарва откъм реклама.

Сега вече ще се изяде от яд, защото очакваше да разстрои Венета, а вместо това тя си гледа кефа, пишат екзалтирани последователи на Райкова.

Вижте сами как прекарват двете конкурентки и как Венета Райкова позира като царица!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар