Венета Райкова скри истината за свалянето на Горещо

Венета Райкова скри истината за свалянето на Горещо
5 (100%) 1 vote

Венета Райкова скри истината за свалянето на Горещо, явно не иска да прави признания докрай

Венета Райкова изведнъж й секна ентусиазмът и подигравките към всички, които предрекоха, че през новия сезон тя няма да е на ефир.

Венета Райкова

Венета Райкова и Горещо са в историята

Kliuki.net видя, че водещата сама призна за падението си. Дойде времето, в което Горещо повече няма да се върти на екрана на Нова телевизия. Венета не е подновила договора си с продуцентите, била го решила сама и се чувствала щастлива да продължи напред с нови сили.

Разбира се, всички я адмимираха за смелостта, а и както някои посочиха, тя самата може да дава уроци в тази сфера, не са й нужни “патерички”. Дотук добре.

А къде ще се изявява наесен Венета Райкова?!

Както тя обясни, ще видим, но явно тепърва ще си уговаря условията в друга медия или пък ще остане в същата, но вече ще се продуцира самостоятелно. Сто процента пак ще пожъне успех и ще бъде най-добрата сред светските създатели на таблоиди, убедени са последователите й.

Азис също използва момента и напук на Николета я увери в това. За бившата си приятелка той не намери такива топли думи, но за Венета – да. Това, което скри от всички поповчанката е причините, поради които е развалила отношенията си с шефовете.

Доскоро екзалтирано ги възнасяше, а и се присмиваше на слуховете, че Горещо ще бъде свалено. Венета Райкова се издразни, защото предаването й беше постоянно измествано в по-късен час.

Конкуренцията в лицето на Николета не беше толкова значима, но именно заради нея, Горещо на няколко пъти смени пояса си. Това определено не се хареса на Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар