Венета Райкова се глези със сладко – лекува си провала?!

Венета Райкова си лекува провала със сладки изкушения на закуска

Венета Райкова се глези на закуска, или по-точно глези я Тишо, който я обожава от толкова години насам, обсъждат в нета, видя Kliuki.net.

Венета Райкова
Венета Райкова се глези със сладко от сутринта

Всъщност половинката на водещата е взел в свои ръце щастието й, защото това лято тя изживява лека депресия покрай провала си. Венета Райкова обяви на всички, че вече няма да е на екран и няма да е звездата на “Горещо”.

После каза, че уж готвила нещо ново, след това се извъртя, никой никъде не я търсил… А накрая бяхме сюрпризирани с обща снимка на нея, Христина на Благой и Алисия.

Оказва се, че Венета Райкова пак ще е лице на таблоида, но не стават ясни подробностите и дали все пак е успяла да се договори за есенния телевизионен сезон. Така или иначе, Венета Райкова насъбра стрес около тези промени в работата си.

Ето защо, веднага след като се разчу, Тишо я заведе на почивка в Гърция. Угаждаше й за всяко нещо, носеше я на ръце, споделят близки на семейството. Всяка жена би се гордяла и радвала на такова внимание и на човек като Тихомир.

В момента Венета Райкова прекалява със сладкото, по което и без това си пада. Тя не спазва диети, не спортува, а как поддържа тази фигура, си остава загадка. Разбира се, ако иска да изглежда добре пред камерата, ще трябва да започне да се ограничава, рано или късно, съветват я в нета.

Засега обаче тя има по-важна цел, да успокои нервите и да намери сили да разбие пак конкуренцията.

Вижте с какво се тъпче от ранни зори Венета Райкова!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.