Венета Райкова със супер ваканция за Коледа

Венета Райкова със супер ваканция за Коледа
5 (100%) 1 vote

Водещата отново на почивка в Банско

Тв водещата Венета Райкова се глези със супер ваканция за Коледа.Горещата водеща замина за Банско и както всяка година, отседна в любимия си хотел там. Напук на студеното време Венета не пропусна да разпусне в басейна.

„Навън е 0 градуса, но в басейна водата е 35! Така се калява стоманата“, пише водещата в социалната мрежа. Тя не пропусна да топне и малкия Патрик в горещите води, за здраве. Малко по-късно сподели снимки и от механата, където се отдаде на обилен обяд.

Венета Райкова се глези с ваканция в Банско

Венета Райкова се глези с ваканция в Банско

Както всяка зима, Венета избра да почива в ски курорта, където всяка година отскача. Райкова и цялото й семейство редовно празнуват в комплекса празниците, като не пропускат да изпробват и ски пистите.

veneta 9

Водещата замина за Банско още по Коледа. Бъдни вечер тя посрещна именно там със семейството си. veneta 4 veneta 2

Зимният курорт открай време очарова Райкова не само с красивата атмосфера и множество ски писти, но и с храмовете. Ревностна християнка, Венета не пропуска да посети местните църкви, където по Коледа се черкува. В края на годината водещата споделя, че е имала една успешна и щастлива 2013 година. И си пожела, новата 2014 да й донесе още повече успехи, радост и здраве на семейството й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар