Венета Райкова с токшоу по Би Ти Ви, зарязва Горещо

Гласувайте за статията

Венета Райкова сменя ефира, ще прави ново шоу в Би Ти Ви

Венета Райкова сменя ефира и ще прави ново шоу, твърдят последните клюки. Водещата на Горещо смята да смени предаването и да се изявява като конкуренция на колежката си Гала. Но в Би Ти Ви.

Скандалната водеща, чието лице и име я превърнаха в толкова популярна персона, напоследък е в центъра на земетръсите в телевизиите. Упорито се говори, че Венета Райкова напуска Нова телевизия и се мести в Би Ти Ви.

Венета Райкова с токшоу по Би Ти Ви, зарязва "Горещо"

Венета Райкова с токшоу по Би Ти Ви, зарязва „Горещо“

Самата водеща нито отрича, нито потвърждава новината, а за нея не е типично да подминава подобни клюки. Из форумите дори заподозряха, че Венета нарочно мълчи, за да привлече повече интерес към случая, пише hotarena.net.

Водещата отхвърли слуховете, че продава дома си, отрече да има проблеми с мъжа и най-вече отказа да обсъжда всичко свързано с работата й. По всяка вероятност Райкова ще се окаже в центъра на събитията наесен, когато изгрее новото й шоу.

Усилено се говори, че Венета планира да прави токшоу по Би Ти Ви, което да е конкуренция на Гала. Според друг слух обаче Райкова смята да премести Горещо в ефира на най-голямата медия в България.

Засега не е ясно, как точно стоят нещата, но водещата вероятно ще ни изненада.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар