Венета Райкова с нов клонинг (Мис Джуки пощуря по нея!)

Гласувайте за статията

Габриела Радославова копие на Венета Райкова, досущ като нея в басейна

Не, това не е Венета Райкова за поредна фотосесия в басейна. Навикът на водещата да си прави водни фотосесии се оказа заразителен за мис Джуки Габриела Радославова, която очевидно е голяма фенка на звездата на Нова.

След като цяло лято Венета Райкова пъчи форми в Гърция и край басейна у дома си, водещата се оказа с цял рояк последователи готови да й подражават. Най-близко до нейната визия обаче се оказа Габриела Радославова, която е като клонинг на русата водеща на Голямата уста.

Единственото, което открояваше моделката от Венета Райкова се оказаха устните. Прическа, бански, дори поза, бяха едно към едно.

Габриела неотдавна се нанесе в луксозен комплекс от затворен тип и не спира да се фука с прекрасната си Барби къщурка. Най-горещата фенка на ЦСКА и Мболи не пропусна да разгорещи доста феновете със снимки и от басейна.

Венета Райкова цяло лято разгорещява нета от басейна

Венета Райкова цяло лято разгорещява нета от басейна

Последната й фотосесия обаче  я направи буквално копие на Венета Райкова, а и спечели  и куп овации. „Русалка“, „Богиня“, подмятаха почитатели на Радославова. Други пък откровено си признаха, че са я взели за водещата на Голямата уста.

Мис Джуки не остава по-назад

Мис Джуки не остава по-назад

Трети се зачудиха дали бившата стажантка на „Горещо“ не прави намеци подобно на Николета Лозанова. Плеймейтката цяло лято дразни бившата си съперничка с намеци, че тя е новата водеща на Горещо, но тръгнаха клюки и че Габриела Радославова също е кандидат за стола на водещата.

Блондинката обаче опроверга мълвата, че има амбиции да прави подобна кариера. Вместо това тя смята да влезе в нов проект, който включва проучване на призрачната къща в село Мусачево. Районът е добре известен със зловещите събития свързани с него. А мис Джуки се закани да направи наистина добро шоу като влезе в къщата на ужасите и прекара една нощ в нея.

Дали и кога ще видим проекта на мис Джуки, можем само да гадаем. Междувременно обаче тя се радва на ваканцията си и дразни феновете с горещи снимки от басейна в стил Венета Райкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар