Венета Райкова преди 24 години – на 16 и с бузки (Снимка)

Венета Райкова преди 24 години – на 16 и с бузки (Снимка)
4 (80%) 2 votes

Венета Райкова преди да стане известна си е изкарвала хляба като рекламно лице на радиатори

Венета Райкова преди години е доста трудно разпознаваема. „Горещата“ водеща в момента се подвизава с руса коса, перфектно оформена в прическа и слабо лице и тяло, за които се грижи нон стоп. В началото на кариерата й обаче нещата са стояли по съвсем различен начин.

Венета Райкова преди 24 години

Венета Райкова преди 24 години

Звездата сама разкри, че като тийнейджърка си е изкарвала парите като рекламно лице на… радиатори! В предаването „На кафе“ ТВ водещата показа как точно е изглеждала Венета Райкова преди славата. А именно – като 16-годишна ученичка. От кадрите ни гледа тъмнокосо момиче, с модерната от преди 24 години обемна, рошава прическа.

Прави впечатление още, че Венета Райкова преди е имала доста сериозни бузки, за разлика от сегашната си скулеста визия. За която водещата отрича да има корекции, и твърди, че се дължи единствено на здравословен начин на живот и отслабване. Очевидно участието й в рекламата на радиаторите е дало тласък на кариерата й, тъй като само две години след това – през 1992 година Венета печели и конкурса Мини Мис България – за нисички момичета, научиха от „24 часа“.

Феновете й пък намериха символика в първата й работа като рекламно лице и настоящото й поприще. „На това се казва ирония – започва като рекламно лице на радиатори, а сега води „Горещо“, смеят се форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар