Венета Райкова пощуря по нощното къпане (С бански или без?!)

Гласувайте за статията

Венета Райкова пощуря по нощното къпане и съседите й всяка вечер надничат от терасите, за да я зърнат как палува в басейна

 

Венета Райкова пощуря по нощното къпане!

Съседите на водещата са пощурели от кеф, защото всяка вечер нямат търпение да се стъмни и известната дама да се топне в басейна.

Венета Райкова пощуря по нощното къпане - с бански или без е?!

Венета Райкова пощуря по нощното къпане – с бански или без е?!

Венета Райкова сама се похвали, че със своя приятелка, която живее в същия комплекс си устройват женски партита, видя Kliuki.net.

Какво прави по това време Тишо не е ясно, но от снимките е видно, че Венета първо удря мохито и после скача във водата. Според част от зяпачите тя даже е свалила банските си и се е отдала на тийнеджърско забавление.

Венета Райкова удря мохито и после скача в басейна

Венета Райкова удря мохито и после скача в басейна

Няма как да се твърди със сигурност дали Венета Райкова се къпе съвсем натурална, но пък дружките й във Фейсбук вече я посъветваха да пробва, и се съгласиха, че в нощното къпане има невероятна магия.

Да, явно на Венета й липсва телевизията и се чуди какво по-екстремно преживяване да си сътвори! Ефектът от почивката понякога е такъв, че като сме свикнали да отдаваме цялата си енергия на работа, започваме да тъжим тайно скоро да се върнем…

Ненормално е, но пък не е нещо рядко срещано и някои много добре го знаят. Дали Венета Райкова е сред тях или просто жадува за вниманието на околните, засега не се знае, но е факт, че не спира да интригува публиката в нета.

Вижте сами как Венета Райкова пощуря по нощното къпане!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар