Венета Райкова не е за оплакване – ето как минава делникът й

Гласувайте за статията

Венета Райкова доказва в мрежата, че е изключително щастлива, макар и безработна

Венета Райкова е безработна и сега всички са седнали да я обсъждат.

Едни я мислят със загриженост, други злорадстват. Kliuki.net писа още преди време, как Николета злобееше от ефира, че Папараци е единственият таблоид към момента. Венета Райкова така и не отвърна на атаките на плейметката.

Тя получи предложение да води Голямата уста, но този ангажимент приключи наскоро с финала на Биг Брадър. Сега “горещата” звезда е свободна птичка и определено не е за оплакване.

Ако всичко това не е демонстрация, преди часове Венета Райкова изригна колко е щастлива.

Венета Райкова

Венета Райкова не е за оплакване, даже е за завиждане

Нейното ежедневие минава в приятни удоволствия – коледна украса за дома, хубава книга, разходка сред природата и слушане на любима музика. Е, кой не си мечтае за това?!

Трябва да отбележим обаче, че Венета Райкова не е от тези хрисими и кротки дами, които примират да вършат изброените неща. Или поне много скоро ще й писне и ще започне яростно да си търси място в телевизията.

Блондинката е амбициозна, въпреки че бди и над семейството си и не би го зарязала заради кариерата.

Венета Райкова

Ето така си запълва времето безработната водеща

Но Райкова трудно ще убеди околните, че грам не й пука, понеже е останала без предаване, а засега нищо не се задава на хоризонта. Нима никой не иска печената поповчанка, която може да извади душата на всеки актуален гост?!

Венета Райкова

… и ако се вярва на думите й, тя е много, много щастлива сега!

Не, но и това ще се промени, защото в електронните медии има глад за кадри като нея. Лица като Николета са само за реклама, те не могат да свършат най-важното, нищят темата в онлайн пространството.

Съпругата на Божинов е доволна от постижението си и особено, че няма конкуренция, но докога ще продължи това и кога ще се завърне с нов удар Венета Райкова, само времето ще покаже…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар