Венета Райкова мъсти на Людмила Захажаева със скандално видео

Венета Райкова мъсти на Людмила Захажаева със скандално видео
5 (100%) 2 votes

Венета Райкова е подпушила жестоко след като устатата майка на Вулева я нареди в ефира

Венета Райкова определено е решила да унижи в ефира майка и дъщеря

Венета Райкова беше публично унизена от майката на Албена Вулева. В живото предаване на ВИП Брадър снощи Людмила Захажаева обвини „горещата“ водеща, че лъже, че е била шеф на Евроком, докато в същото време е била най-обикновена чистачка. Това естествено взриви настоящата водеща на „Голямата уста“ и тя се зае със задачата да отмъсти на майка и дъщеря за публичното унижение и злепоставяне на името й.

Венета Райкова си е наумила да унижи жестоко Албена Вулева и майка й

Венета Райкова си е наумила да унижи жестоко Албена Вулева и майка й

А както всички много добре знаят, Венета Райкова може да бъде наистина зла и отмъстителна. Особено пък когато има и поле за изява. Точно на това ще станат свидетели зрителите на Нова телевизия този петък в изданието на „Голямата уста“. Бившата водеща на „Горещо“ се е заела със задачата да издири видеозапис от 2006 година, на който се вижда как Албена и майка й крадат!

Трудовата книжка на Венета Райкова

Трудовата книжка на Венета Райкова

Кадрите са заснети в популярна верига за хранителни стоки и показват как двете жени прибират продукти в чантите си, без да плащат за тях. Поне така твърди Венета Райкова. От поста й във Фейсбук се подразбира, че водещата има намерение да покаже излагащото видео в петък, а най-вероятно тогава ще разпитва и самата Албена Вулева от изповедалнята, коментират феновете.

Освен това Райкова нямаше как да пропусне и подмятането на Людмила, че не е била директор в Евроком, а най-обикновена чистачка. В отговор на това блондинката публикува в профила си в социалната мрежа снимка на трудовата си книжка. За да покаже, че е заемала поста „търговски директор“ в медията и думите на Захажаева са лъжи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Венета Райкова мъсти на Людмила Захажаева със скандално видео”

  1. дд

    окт. 14. 2014

    Венета наистина е била директор,но явно не е била за тази работа щом назначава Албена Вулева за народно събрание при все ,че може да види на интервюто как идва облечена-рускията си е рускиня те носят сто цвята ,герданчета,обечки-рускинята не може да се сбърка!Така че Венетка много да не се хвали с договори и с книжки щото постига обратния ефект!

    Reply to this comment

Добавете коментар