Венета Райкова без предаване и с непродаваем имот

Гласувайте за статията

Венета Райкова окончателно забравя за тв предаване, самата тя го призна

Венета Райкова сподели, че от тук нататък няма да се занимава с тв предаване, научи Kliuki.net.

Венета Райкова

Венета Райкова няма работа, не може да продаде имота си, без изход е

Водещата е без изход, тя няма никаква вероятност да получи предложение за подобна продукция. И напълно се е примирила с този факт.

Въпреки това не е ясно как ще оцелява и кой ще закърпва семейния бюджет. Тишо надали ще се справи напълно сам, обсъждат я потребителите, които са загрижени за нея.

Безработицата не е единственото, което терзае Венета Райкова. Тя се е надявала да успее да сключи сделка с апартамента, за да се изместят в къща, но това също не се случва.

Имотът е непродаваем към момента, разкриват запознати, пише изданието HotArena.net. Още миналата година тя обяви тристайното си жилище в Изток за продан, но клиенти, които да го искат явно няма.

Поповчанката сложила цена от 143 хиляди евро, вероятно това спъва бъдещите инвеститори. Проблемът е, че дори да намери на кого да го пласира, спестените й средства вече се изпаряват и тя няма да може да реализира мечтата си за къща, а ще трябва да се изнесат с Тишо и Патрик под наем.

Венета Райкова няма как да строи в такъв период на криза, който не се знае кога точно ще се отпуши. В момента блондинката непрекъснато демонстрира как се забавлява с пастички и кафенца през уикенда, но за всички е ясно, че тя не се чувства пълноценна у дома.

Бившата мадам Горещо не е от тези, които си падат усърдни домакини. Тя търси начин да се уреди с интересен проект, но засега няма никакъв шанс това да се случи в тв медия.

Откакто скъса с таблоида си, тя имаше временна изява в Голямата уста, а после никой не отправи оферта към нея и Венета Райкова осъзна, че с кариерата й е свършено.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар