Венета потресе зрителите с мутренското си поведение (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

“Ставай и заминавай, не искам да те слушам“ са само част от репликите на ТВ водещата към участничка в предаването й

Не само Венета, но и продуцентите на шоуто демонстрираха мутренски манталитет спрямо една от участничките в „Укротяване на опърничавия“. Предаването, продуцирано от водещата, има за цел да намери сериозна приятелка на Панайот от Big Brother. Едно от момичетата, които в случая са просто пионки на Венета, за да вдига рейтинга на предаванията си обаче не издържа на тормоза, налаган от нея.

Красавицата поиска да се откаже от мисиите си в шоуто с довода, че е опознала Пацо като човек и определено е променила в положителна посока мнението си за него. Затова й е неприятно да участва в задкулисните игри на Венета.

Това никак не се хареса на водещата, която е известна с това, че е безскрупулна, когато става въпрос за рейтинга на шоуто й. Първоначално тя отказа да се срещне с момичето, но в последствие реши да смени тактиката и директно да й покаже кой е шефа. „Този разговор не сме го водили“ заяви ТВ водещата в лицето на участничката. Поведението й втрещи зрителите на шоуто, а коментарите в интернет са, че такива като нея не заслужават място в телевизията.

Вижте клипчето и преценете сами заслужава ли момичето подобно отношение от страна на продуцентите и на водещата.

Коментари чрез Facebook

коментара

18 коментара to “Венета потресе зрителите с мутренското си поведение (ВИДЕО)”

 1. Водещата напълно се е самозабравила! Вижте я само как се държи!

  Reply to this comment
 2. Анастас Ников

  мар. 04. 2013

  БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИОННА КУЧКА 🙂

  Reply to this comment
 3. Snejanka Kazandjieva

  мар. 04. 2013

  Дръпнала Бога за шлифера…

  Reply to this comment
 4. Лиляна Манова

  мар. 04. 2013

  100% зомбирана

  Reply to this comment
 5. Hristina Ivanova

  мар. 04. 2013

  mdaaa i men mnogo me izdrazni to edno samo4uvstvie 😀

  Reply to this comment
 6. KOMPLEKSARKA NQKAKVA

  Reply to this comment
 7. Dilera Nalcheva

  мар. 04. 2013

  vse edno momi4eto e v zatvora

  Reply to this comment
 8. Rumyana Doneva

  мар. 04. 2013

  Венета, независимо какви договори и клаузи са подписали участниците предварително не забравяй, че това е само една игра или едно шоу. Това не е игра на живот и смърт! И че има и неписани закони на този свят. Не можеш насила да караш или заставяш човек, да прави нещо , което не иска или не може. Професионализма няма нищо общо с моралните човешки закони. А ти се изложи буквално за пореден път преда цяла България с твоето недостойно и нечовешко поведение.

  Reply to this comment
 9. Dimitar Dimitrov

  мар. 04. 2013

  А как този кип е стигнал до нета? Тя да не е луда да го дава за публикуване! Или май това си е реклама! Привличане на вниманието! И така да е пак няма да я гледам! :))))

  Reply to this comment
 10. Rumyana Doneva

  мар. 04. 2013

  Венета, независимо какви договори и клаузи са подписали участниците предварително не забравяй, че това е само една игра или едно шоу. Това не е игра на живот и смърт! И че има и неписани закони на този свят. Не можеш насила да караш или заставяш човек, да прави нещо , което не иска или не може. Професионализма няма нищо общо с моралните човешки закони. А ти се изложи буквално за пореден път пред цяла България с твоето недостойно и нечовешко поведение.

  Reply to this comment
 11. Nikolai Nqgolov

  мар. 04. 2013

  ne mytrenso,selskooooooo………….

  Reply to this comment
 12. Todor Jordanov

  мар. 04. 2013

  Mutroooooooo-6tom stava vapros za pari zabravqte se.

  Reply to this comment
 13. пълна тъпачка

  Reply to this comment
 14. Mariq Karamfilova

  мар. 05. 2013

  Tova predavane na Veneta e porednata varhovna prostotiq ne podleji na komentar.

  Reply to this comment
 15. Nai maznoto predavane.

  Reply to this comment
 16. НЕ защитавам Венета или поведението й,да е ясно! Просто не издържах,след като видях колко неграмотни хора има,с претенции да са по-по-най…С какво обаче,не е ясно?
  Стела Минчева,положих доста усилия,за да разбера какво искаш да кажеш,наистина! Предлагам ти да се върнеш в първи клас,защото очевАдно си скарана с правописа,с граматиката и като цяло българският език явно ти е чужд! Така че,няма да е зле,вместо да плюеш по хората,кой имал мозък и кой какъв е, ПОНЕ да седнеш и да се научиш да пишеш,за да не се излагаш така! Срамота е,на твоите години,да претендираш за нещо повече от Венета или когото и да било,а да не можеш едно изречение да напишеш,с по-малко от 10 правописни грешки! И,така като гледам, определено Венета има повече мозък от теб.. Да не говорим за ''анурекстинити й крака'' – позволих си да надникна в профила ти и… нещо ми намирисва на завист и женска злобичка! Нищо лично! 😉 Толкова е смешно,когато човек няма реална представа за себе си,за това какво представлява и какво може! Мисля,че е ясно коя е ''комликсарката'' в случая! :)))) На твое място, бих се въздържала от всякакви коментари за вбъдеще! 😉

  Reply to this comment
 17. Elena Georgieva

  мар. 05. 2013

  Отвратително, нагло, просто и мутринско поведение показа тази водеща имаща се за много голям професионалист! Но защо си мисля, че това е поредния цирк, с който цели да си вдигне рейтинга на това глупаво шоу, копирало предаване, което се въртеше по ТВ7!

  Reply to this comment
 18. Sindiswa

  апр. 19. 2014

  A perfect reply! Thanks for taking the truleob.

  Reply to this comment

Добавете коментар