Венета не иска да чуе за второ дете

Гласувайте за статията

Венета няма никакво намерение да става мама за втори път. Повод за притеснения имала, защото цикълът й упорито закъснявал. Водещата аргументира категоричното си решение да остави Патрик без братче или сестричка с желанието си да не навреди на своята кариерата, ако стане майка за втори път, тя би могла да остане без работа. Въпреки че при първата си бременност тя се върна на работното си място скоро след като роди, този път явно не е толкова ентусиазирана от възможна втора бременност. Венетка се тюхкала пред колегите си и не смеела да отиде на гинеколог. Най-много се тревожела да не бъде изловена от медиите, докато посещава клиниката и това да стане причина за най-различни слухове.

Блондинката много държи на предаването си “Горещо” и е лекинко изнервена, защото се говори, че рейтингът й пада. Ако се окаже, че е бременна, това може да стане причина за отстраняването й от телевизията. Притесненията и оправданията на Райкова са неоснователни, защото тя си тежи на мястото и вече години наред го доказва. Най-вероятно просто не иска да мине отново през дългата бременност, раждане и недоспиване. Тишо също не бил възхитен от възможността да стане баща за втори път. Явно в плановете и на двамата едно бебе би било пречка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Венета не иска да чуе за второ дете”

  1. ЛИЛЯНА ГАНЕВА

    сеп. 16. 2011

    ТОВА Е МОЯТА ЛЮБИМКА,РАДВАМ СЕ,ЧЕ Я ИМА,ЧЕ Е РОДЕНА В ЕДИН И СЪЩИ ДЕН И ГОДИНА С МОЯ СИН,ИСКАМ НЕПРЕКЪСНАТО ДА Я ГЛЕДАМ…УВИ НЕ СЪМ ИНТЕРЕСНА ЗА НЕЯ,ЗАЩОТО ВЕЧЕ ВТОРИ ПЪТ МЕ ИЗХВЪРЛЯ/ВЪВ ФЕЙСБУК/,АЗ СЪМ ОБИКНОВЕНА ЖЕНА ОТ СЛИВЕН-РАЗБИРАМ ТЕ ВЕНЕТА,НЕ СЕ СЪРДЯ,ТАКИВА КАТО МЕН С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ…И ВСЕ ПАК ТАКИВА КАТО МЕН НИКОГА И В НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА НЯМА ДА ТЕ ПРЕДАДАТ-ЗАЩОТО ПРОСТО ТЕ ОБЧАТ,Е АЗ СИ ТЕ ОБИЧАМ.

    Reply to this comment

Добавете коментар