Венета Харизанова аут от ТВ7 заради скандали

Венета Харизанова аут от ТВ7 заради скандали
5 (100%) 1 vote

Венета Харизанова напуска ТВ7, Яна Грудева я замества

Венета Харизанова напуска ТВ7. Водещата на „Жените говорят“ неочаквано се оказа аут от предаването, въпреки че само допреди седмица бе в ефир, заедно с колежката си Ива Екимова. Но още тази седмица тя ще бъде сменена от Яна Грудева, която няма просто да я замества, а сяда окончателно на нейното място.

Официално, Венета Харизанова напуска ефира на ТВ7 заради многобройни ангажименти извън страната. В коридорите на телевизията обаче коментират, че водещата е в конфликт с останалите членове на женското предаване, пише bliasak.bg.

Венета Харизанова напуска "Жените говорят"

Венета Харизанова напуска „Жените говорят“

От екипа мълчат с кои от колежките си в „Терминал 7“ Венета не е могла да се спогоди, но според някои става въпрос за Жени Калканджиева и Мая Савова. От друга страна в телевизията имат навика да правят неочаквани рокади, без да дават обяснение на водещите си защо ги уволняват и дори, че са освободени от работа.

Яна Грудева поема щафетата

Яна Грудева поема щафетата

В подобно положение през последните години изпадаха фолк певицата Камелия, бившата съпруга на Иван Христов – Вихра и дори екс приятелката на Андрей Арнаудов – Надя. Последната се раздели с телевизионния ефир, след като сложи край на връзката си с продуцента и напусна живота му.

Зрителите от своя страна се радват, че Яна Грудева ще смени Венета Харизанова и се надяват да придаде по-свежо излъчване на предаването. „Беше страхотна в Африка, дано и сега се справи толкова добре“, надяват се форумци в мрежата.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар