Венета Борисова показа половинката си (Фото)

Венета Борисова показа половинката си (Фото)
5 (100%) 2 votes

Дъщерята на бившия премиер за първи път представи приятеля си

Бойко Борисов скоро май ще става дядо. Дъщерята на бившия премиер Венета, неотдавна се върна от Америка и то с гаджето си. Чаровницата бе с баща си по празниците, като сам Бойко се похвали със снимка от дома си. За Нова година обаче дъщерята на бившия министър-председател избра да се забавлява в известно заведение в Банкя в компанията на приятеля си.

Венета Борисова показа приятеля си

Венета Борисова показа приятеля си

Почти никой не разбрал, че дъщерята на Борисов е елитния ресторант. А гостите, до които новината достигнала, шушукали впечатлени, че младото момиче демонстрира не само отличен стил, но и възхитителни маниери, пишат от lifestylebg.com. Цяла вечер Венета се държала изключително скромно, сдържано и не проявила никакви претенции. Младата красавица вечеряла тихо в компанията на приятеля си, който цяла вечер бил изключително внимателен към нея.

Бойко май ще става скоро дядо?

Бойко май ще става скоро дядо?

Двойката дори се снима за спомен в заведението, а една от снимките попадна в публичното пространство. Засега не е ясно дали наследницата на Борисов, смята да вдига сватба или отношенията й с младежа са просто приятелски.

Както е известно от няколко месеца Венета е в България, но се опитва да страни далеч от светския живот. Младата наследница на Борисов се върна от Америка скоро след слизането му от власт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар