Венелин Петков се кани да напуска Би Ти Ви

Гласувайте за статията

Водещият на новините по Би Ти Ви смята, че е крайно време да направи остър завой в кариерата си, пише kliuki.bg. Венелин Петков откровено се депресирал и се нуждаел както от промяна, така и от пълноценна почивка. Изцеден от напрежението и отговорностите в работата си, той все по-често се скатавал.

Колеги на журналиста подмятат, че той всъщност недоволствал от по-високата заплата на Юксел Кадриев, но не можел нищо да промени и затова търсил друго поле за изява. Венелин имал желание се отдаде на документалната журналистика и вече правел планове.

Засега няма официална информация за неговото напускане, но нищо чудно скоро частната медия да се лиши от още един ценен кадър. Водещият се отегчал от работното си ежедневие и нямал никакво желание да води новините. Той намирал тази работа за досадна и безинтересна.

Интересно е какво ли мисли Гена Трайкова за това. Според запознати, двамата поддържали близки отношения и често се налагало да разчитат един на друг. Търсещият дух на журналиста явно има нужда от повече свобода или просто се чувства пренебрегнат. Той яко избивал комплекси покрай Юксел и си търсел поводи да недоволства.

Новините по Би Ти Ви са апетитна “хапка” за повечето търсещи изява журналисти, но Венелин явно смята да освободи мястото си за някой по-ентусиазиран колега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

4 коментара to “Венелин Петков се кани да напуска Би Ти Ви”

 1. Ана Новачева

  май 16. 2011

  А аз си мисля, че той е много по – добър в документалната журналистика, а това, което прави в момента не е изобщо за него – само чете новини. Дори на репортерите работата е по – интересна. Той е и продуцент, но би трябвало да се развива, а явно в БТВ няма накъде повече.

  Reply to this comment
 2. Кирил Петков

  май 16. 2011

  аз пък си мисля че му е писнало от "политическата цензура" която му налагат шефовете на интересчийската Бтв…само да добавя че национална медия като Бтв може да промени коренно обстановката в държавата ни само да поиска…

  Reply to this comment
 3. Петя Ангелова

  май 16. 2011

  Аз му симпатизирам.

  Reply to this comment
 4. Жани Кондова

  окт. 19. 2011

  желаем му успех!Има според мен, голям потенциал,нека го развива !

  Reply to this comment

Добавете коментар