Велина от Мис България 2013 стана за смях с пеене

Гласувайте за статията

Най-добрата приятелка на Райна си навлече куп подигравки с напъните си да покаже талант

Велина от Мис България 2013 се издъни жестоко с пеене

Велина от Мис България 2013 се издъни жестоко с пеене

На жестока гавра е подложена Велина – най-добрата приятелка на Райна, след снощния епизод на шоуто „Мис България 2013“. Кандидатките за най-красива българка трябваше да покажат талант, с който да впечатлят журито. Вместо с природни умения обаче повечето от участничките изпъкнаха с нелепите си изпълнения.

Кючек и нескопосани опити за актьорско майсторство направиха за смях кандидат миските. Най-жестоката излагация, очакавано или не, беше на Велина – най-добрата приятелка на звездата на Пайнер Райна. Момичето изглежда си беше повярвало, че също като дружката си притежава неповторими гласови данни, с които да шашне зрители и жури. Само че вместо това си навлече жестоки критики и присмех.

Велина реши да изпее не коя да е, а емблематичната българска песен „Една българска роза“ на Паша Христова. Претендентката за най-красива българка обаче не стигна и до припева, тъй като всички от журито в един глас я накараха да млъкне. Гласовите й данни съвсем естествено бяха сринати със земята, а девойката си навлече недоволството на менторите заради несериозността си към задачата.

Още по-жестоки са зрителските коментари към приятелката на Райна. Трагичното й изпълнение й навлече куп подигравки, а някои фенове стигат до откровена грубост в изказванията си, заявявайки, че камарите силикон, които Велина си е наблъскала в джуките, може да помагат за други неща, но не и за пеене.

Вижте и вие кошмарното изпълнение на Велина. Видеото с нея започва от 38 минута.


Мис България 2013 /част1 /19.07.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар