Велина Лозанова по-скандална от Николета – виж аферите й

Велина Лозанова по-скандална от Николета – виж аферите й
5 (100%) 1 vote

Велина Лозанова се оказа по-скандална и от сестра си Николета

Велина Лозанова се оказа по-скандална и от самата Николета!

Сестрата на плейметката въртеше любовник, но накрая се принуди да се върне при официалния си мъж, научи Kliuki.net. Аферите на Валени Лозанова разтресоха родното им село Караджово.

Велина Лозанова

Велина Лозанова по-скандална от Николета

От известно време тя въртеше връзка с Данчо Бройката, но той я заряза съвсем наскоро, писа изданието HotArena.net по информация на “Всеки ден”. Каката на Николета била хлътнала здраво по пожарникаря, но очевидци на драмата споделят, че отношенията им не продължили дълго.

Двойката била поканена на рождения ден на Никол Божинова. Николета решила, че е време да даде зелена светлина на новия на Велина Лозанова. Данчо обаче така и не дошъл.

Ядосаната Велина присъствала сама на купона и нарочно спряла да му звъни, надявайки се, че той ще я потърси. Уви, нищо такова не се случило. По този начин Данчо Бройката дал да се разбере на Велина, че не смята повече да се занимава с нея.

Лозанова останала с разбито сърце и оплаквала пред приятелки положението си. Ето защо преди дни тя се върнала при бившия си съпруг Мариян. Те имат 8-годишен син и ще си го гледат заедно под един покрив.

Велина Лозанова надали ще спре дотук, категорични са местните.

Тя сигурно ще си търси паралия, защото иска да бъде досущ като Николета, обсъждат злобно Велина Лозанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар