Възмути всички! Ангел се оказа истински мърляч

Гласувайте за статията

Фенове пращат певеца в „Пайнер“ заради издънката му

Гафът на Ангел с цигарата взриви интернет

Гафът на Ангел с цигарата взриви интернет

Ангел е един от най-популярните млади певци в момента. Момчето, което заедно с дуетната си половинка Мойсей, стигна финала на Х Фактор, бързо успя да се наложи сред младите звезди в страната. Участието и победата му в „Денсинг Старс“ му донесоха допълнителна слава и още много нови почитатели.

Като идол на подрастващите, Ангел носи доста тежка отговорност да внимава как се държи и говори, тъй като всяко негово действие и дума се превръща в пример за подражание на тийнейджърите. След танцово шоу певеца бързо си изгради имидж на симпатичен веселяк, който много родители одобряват.

Истината обаче е, че Ангел не се различава особено от повечето си връстници. Певецът беше изловен как пуши в колата си, а след това най-невъзмутимо изхвърля фаса през прозореца директно на улицата. Без да му пука, че по този начин замърсява природата.

Действието му моментално предизвика недоволство сред онлайн потребителите. „Засрами се, може ли такова нещо“, недоволстват форумци. „Марш в Пайнер, там ти е мястото с това поведение“, беснеят феновете. Други, не толкова крайно настроени, се надяват русокосия певец да си вземе поука от грозната постъпка и да не я повтаря.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Възмути всички! Ангел се оказа истински мърляч”

  1. Paulina Petrova

    юни 18. 2013

    😀

    Reply to this comment

Добавете коментар