Ваня от Мис България 2013 се среща на живо с баща си!

Гласувайте за статията

Кандидат-миската не е виждала родителя си от 16 години след като мъжът убил майка й

Ваня от Мис България 2013 ще се срещне за пръв път с баща си

Ваня от Мис България 2013 ще се срещне за пръв път с баща си

Продуцентите на Мис България 2013 за пореден път доказват максимата, че когато става въпрос за пари, за тях няма нищо ценно и сакрално. Този път обаче от продукцията минават всякакви граници, коментират феновете. Организаторите на шоуто са решили да си вдигат рейтинга на гърба на потресаващата лична трагедия на една от участничките – 19-годишната Ваня.

Девойката, която разчувства всички с емоционалната си изповед, че е сираче, след като баща й е убил родната й майка, когато Ваня е била само на три годинки, си няма на представа каква кошмарна изненада й готви екипа на шоуто, разбраха от Блясък.

Запознати издават, че от продукцията са издирили и са се срещнали с убиеца и биологичен родител на Ваня – Илко Попчев. От екипа на предаването смятат да изненадат красавицата като й пуснат записа с баща й по време на лайфа във вторник. Момичето си няма на представа за ужаса, който я очаква, след като не е виждала родителя си от 16 години. Попчев убива майката на Ваня когато тя е едва на три годинки. Въпреки всичко убиецът отървава затвора след като се изкарва психично болен.

Бъдещата среща обаче настрои голяма част от зрителите негативно към предаването. „Не ви ли е срам, да трупате пари на гърба на горкото момиче“, недоволстват форумци.


Мис България 2013 /част2 /15.07.2013 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар