Ваня Костова отслабна с диета на Петър Дънов (Виж я)

Ваня Костова отслабна с диета на Петър Дънов (Виж я)
5 (100%) 6 votes

Ваня Костова започнала да прилага и други съвети от книгата на Петър Дънов и така постепенно свалила 35 килограма

Ваня Костова отслабна с уникална диета на Петър Дънов.

Последна актуализация на статията: 9 април 2015.

Бившата вокалистка на „Тоника“ изригна срещу шоуто „Като две капки вода“, затова че Стефания Колева я е имитирала като 150-килограмова жена. „Отдавна вече не изглеждам така! Отслабнах с 35 килограма“, обиди се Ваня Костова.

Ваня Костова

Ваня Костова доста се е вталила

Гласовитата певица разкри и тайната на драстичното й слабеене. Тя е започнала да прилага житната диета на Петър Дънов. Във вряла вода се попарва жито и се оставя да се кисне едно денонощие, след което водата се „дъвче“, а житото не се консумира. За подобряване на вкуса, може да се добави единствено лимон и мед.

Смята се, че освен отслабване, диетата има и друг ефект – прочиства от токсини и негативна енергия. Ето защо е популярна не само сред хората с наднормено тегло. (Все повече напоследък хората избират храни онлайн, защото така по-лесно могат да подредят храненето си. Засилва се и влиянието на www.foodpanda.bg.

Отделно от това Ваня Костова започнала да прилага и други съвети от книгата на Петър Дънов и така постепенно свалила 35 килограма. И продължава да отслабва.

За това голяма заслуга има и синът й, който я помолил да отслабне, защото вреди на здравето си.

57-годишната Ваня Костова е имала и други периоди на отслабване, но са се дължали по-скоро на неври. Преди известно време лекарите й бяха намерили бучка в гърдата, която за щастие се оказа доброкачествена. Покрай изследванията и тревогите, Ваня Костова доста отслабна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар