Ваня Джаферович се радва на перфектно семейство с бивша сървайвърка (Снимки)

Ваня Джаферович се радва на перфектно семейство с бивша сървайвърка (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Ваня Джаферович съвсем скоро ще се радва на второто си дете от плувкинята Евгения

Ваня Джаферович успя да спечели Сървайвър, за разлика от съпругата си, която се пробва в третия сезон на шоуто

Ваня Джаферович е истински късметлия не само в Сървайвър. Футболистът, който стана големия победител в приключенското риалити, е уцелил шестица от тотото и в живота си. Джаферович се радва на перфектното семейство заедно със съпругата си Евгения и малката им дъщеря Лея. Съвсем скоро семейството ще се увеличи с още един член, тъй като Жени очаква второто дете на двойката.

Ваня Джеферович и семейството му

Ваня Джеферович и семейството му

Самият Ваня Джаферович разкри пред „24 часа“, че този път детето ще е момченце и той и Жени вече са се заели със задачата да му измислят име. Любопитното е, че самата госпожа Джаферович е добре позната на феновете на Сървайвър у нас. Още със старта на този сезон стана ясно, че Жени е участвала в третия сезон на предаването. Когато обаче не успя да се пребори за наградата.

Очевидно това е амбицирало напористата плувкиня и този сезон мъжът й успя да грабне голямата награда, не и без нейните съвети и напътствия. Ваня Джаферович признава, че именно съпругата му е тази, която го е записала за кастинга за шоуто. И когато станало ясно, че е одобрен, го накарала да изгледат цели три сезона от Сървайвър САЩ, за да му изградят стратегия за играта.

Стратегия, която в крайна сметка се оказа повече от успешна и донесе на семейството наградата от 100 хиляди лева. Ваня Джаферович разкрива, че все още не е решил какво ще прави със спечелените пари.

Той обаче е категоричен, че в никакъв случай няма да ги дели с когото и да е. Каквито намерения имаше Антон Агонцев.

Ваня Джаферович Ваня Джаферович Ваня Джаферович

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар