Ваня Червенкова се отказва от надпреварата за ВИП Брадър?

Гласувайте за статията

Бизнесдамата изпадна в депресия заради обвиненията към нея

Ваня Червенкова се отказва от надпреварата за ВИП Брадър! Новината, която хилядите фенове очакват да чуят, май ще се окаже абсолютен факт! Поне така изглежда от промото, което шоуто пусна за епизода довечера. В него ясно се чува как гласът зад кадър пита бизнесдамата дали наистина иска се откаже от публичния вот.

Ще се откаже ли Ваня Червенкова от ВИП Брадър?

Ще се откаже ли Ваня Червенкова от ВИП Брадър?

Изглежда, че омразата на зрителите, както и многобройните обвинения, че си е купила победата в шоуто, все пак са се отразили на Ваня и нервите й не са издържали. Фенове на ВИП Брадър разкриват, че в последните дни Червенкова е изключително тиха и няма и следа от властното й поведение. „Усетила се е, че с досегашното си поведение отблъсква хората и са я намразили. И сега й е гадно“, коментират форумци.

Други обаче не са толкова убедени в разкаянието на мама Фоти, както всички в Къщата наричат бизнесдамата. Част от зрителите смятат, че кроткото и хрисимо държание на Ваня в последните дни е само поза. Каквото е и намерението й да се откаже от надпреварата за голямата награда.

„Никога няма да се откаже доброволно. Всички знаят, че си е купила победата. А и мрази Пламен толкова много, че за нищо на света няма да го остави да спечели“, категорични са форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар