Ваня Червенкова се кани да манипулира детектора на лъжата

Гласувайте за статията

Бизнесдамата ще се подложи на полиграф само, за да замаже очите на хората

Грандиозен скандал се развихри покрай последния сеозн на ВИП Брадър, който свърши буквално преди дни. След като стана ясно, че основна част от гласовете за Ваня Червенкова идват от само четири сим карти, бизнесдамата беше обвинена, че си е купила победата шоуто. Като допълнение, сериозни полемики предизвика и съмнението, че Червенкова е спонсор на шоуто посредством формата Cashterminal, в която има участие.

Ваня Червенкова смята да преметне полиграфа

Ваня Червенкова смята да преметне полиграфа

Засегната от съмненията към нея, Ваня заяви, че иска да се подложи на детектор на лъжата, за да разсее всички слухове и да докаже, че не е спонсор на формата. Оказа се обаче, че намерението на бизнесдамата не е съвсем чистосърдечно. Червенкова действително ще се подложи на полиграфа още тази събота, а резултатите ще са ясни в понеделник.

Запознати обаче издадоха, че бившата съквартирантка има намерение да изманипулира уж безпогрешната машинка. Каква точно е схемата? Червенкова сама ще подбере въпросите, които да й бъдат зададени. И естествено, те ще бъдат формулирани така, че да не я изложат, коментират експерти с полиграфа. Така например, вместо директното питане: „Имаш ли участие в Cashterminal, фирмата, която спонсорира ВИП Брадър“, Ваня ще бъде попитана „Спонсорираш ли ВИП Брадър“, издават хора от Нова ТВ.

Така на практика бизнесдамата ще се измъкне от истината, тъй като на втория въпрос може да отговори съвсем спокойни с „Не“, тъй като самата тя, като физическо лице, не спонсорира формата. На първия въпрос обаче няма как да скрие истината, коментират форумци.


Vip Brother 2013 /12.11.2013- ранен епизод/ by dark_angel_98

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар