Ваня Червенкова съди Мира Радева за 250 бона заради униженията във „ВИП Брадър“ (Видео)

Ваня Червенкова съди Мира Радева за 250 бона заради униженията във „ВИП Брадър“ (Видео)
5 (100%) 1 vote

Бизнесдамата бясна заради социоложката

Ваня Червенкова обяви истинска война на Мира Радева. След края на „ВИП Брадър“ двете дами не спират да кръстосват шпаги, но вече в съдебната зала. Бизнесдамата заведе две дела срещу социоложката, затова, че я дискредитира публично. И подаде иск за четвърт милион лева срещу нея.

Официално поводът са документи, които Мира размаха в ефир и оповести публично, че Ваня е разорена и пред фалит. По думите на Радева, Червенкова не може да си плаща сметките и е пред банкрут, а заради финансовите си проблеми е разследвана и е останала без дом.

Ваня Червекова иска 250 бона от Мира Радева

Ваня Червекова иска 250 бона от Мира Радева

Ваня е бясна и категорично отрича да има каквито и да било финансови проблеми, пише hotarena.net. Истината обаче е, че Червенкова наистина е в затруднение, тъй като има известни сблъсъци с комисията „Кушлев“. Пред Станка Златева тя изплака, че още преди няколко месеца са запорирали всичките й сметки. И не е била способна да плати дори абитуриентския бал на дъщеря си.

Ваня не скри, че е изключително горда и да си признава подобни проблеми е проява на слабост за нея. Тя обаче се закле, че няма никакви съмнителни сделки, нито пък е мамела държавата с данъчни измами или неплатени кредити.

Заради клеветите на Мира, Ваня смята да поиска обезщетение от 250 000 лева. Социоложката от своя страна твърди, че документите са истински и също смята да я съди.

Признанията на Ваня пред Станка за финансовите й проблеми можете да видите в 8 минута от видеото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Ваня Червенкова съди Мира Радева за 250 бона заради униженията във „ВИП Брадър“ (Видео)”

  1. ИСТИНАТА! Ето защо Ваня Червенкова съди Мира Радева за 250 бона (Видео) Всички подробности вижте ТУК –>http://www.kliuki.net/?p=56381

    Reply to this comment
  2. Steffi

    апр. 18. 2014

    God help me, I put aside a whole afneotorn to figure this out.

    Reply to this comment

Добавете коментар