Ваня Червенкова проговори за вота във „ВИП Брадър“

Ваня Червенкова проговори за вота във „ВИП Брадър“
5 (100%) 1 vote

Пред Жени Калканджиева бизнесдамата сподели истината

Скандално известната бизнесдама Ваня Червенкова проговори за скандала във „ВИП Брадър“. Обвинената, че е манипулирала вота брюнетка, сподели, че се е подложила на детектор на лъжата. По думите на Ваня резултатите недвусмислено доказват, че няма нищо общо с четирите СИМ — карти, които са генерирали най-висок вот за нея. И е готова да представи експертни доказателства в подкрепа на думите си.

Пред Жени Калканджиева Ваня сподели, че е изключително обидена на Ники Кънчев, тъй като едва ли не я е изкарал замесена в манипулация на вота на зрителите. Ваня не сподели дали зад кулисите на предаването е била свидетел на измами от страна на продуцентите, но каза, че е разочарована от имиджа, който предаването й е изградил пред обществото.

Ваня Червенкова проговори за вота във "ВИП Брадър"

Ваня Червенкова проговори за вота във „ВИП Брадър“

След края на формата Ваня продължава да поддържа приятелски отношения със Станка, Тервел, Ангел Рашков, Биг Ша и Йоана. Тя сподели, че е твърдо решена да съди Мира Радева за издадена банкова тайна и опит да я дискредитира пред обществото.

Водещата отрече да си е купувала победата

Водещата отрече да си е купувала победата

Що се отнася до Мариян Кюрпанов, Ваня продължава да е изключително скарана с модела. Тя за пореден път заяви, че той има влечение към собствения си пол и не пропусна многократно да се засегне с думите си в предаването на Николета Лозанова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар