Ваня Червенкова купува победата на Черната Златка в Биг Брадър?

Ваня Червенкова купува победата на Черната Златка в Биг Брадър?
5 (100%) 1 vote

Бизнесдамата не спира да дърпа конците на предаването, макар и задкулисно

Тазгодишният ВИП Брадър се отличи като най-скандалният в историята на шоуто. Обвиненията в купен вот и нагласена победа за Станка не спираха да валят, особено в последните седмици. С края му обаче тези слухове не стихнаха, а напротив – станаха дори още по-упорити.

Ваня Червенкова гласи Черната Златка за победител в Биг Брадър

Ваня Червенкова гласи Черната Златка за победител в Биг Брадър

Мнителни зрители заподозряха, че и новото шоу – Биг Брадър All Stars, отново е нагласено. И отново от същият човек – Ваня Червенкова. Както знаете, именно бизнесдамата беше набедена, че стои зад манипулацията с вота на зрителите, която изхвърли Мира и Пламен от играта. Феновете са убедени, че мама Фоти дърпа конците и в Биг Брадър, където гласи за победител протежето си Златка Димитрова.

„Двете са доста добри приятелки. Докато бяха заедно в Къщата нарочно се правеха на почти непознати, за да не будят съмнения“, категорични са потребителите. „Ваня е купила победата за Златка, тя нали все парадира с благотворителната си дейност. Червенкова със сигурност възнамерява да си направи реклама с това“, разсъждават форумци.

Дали съмненията им ще се окажат верни, ще разберем едва на финала на Биг Брадър. Факт е обаче, че Златка и Ваня са засичани доста често заедно по светски събития. Моделката дори рекламираше фирмата, в която бизнесдамата има участие – Cashterminal. И която, както знаете, се оказа основен спонсор на риалити формата.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар