Валя Войкова – лицето на Би Ти Ви

Чаровната блондинка е една от най-красивите водещи в Би Ти Ви. Тя е окупирала медията, като се изявява в новините, в сутрешен блок и в новия проект “Хрътките”. Валя твърди, че не се възползва от предимствата, които й дават красотата. Напротив, дори намира визията си за пречка. Непрекъснато й се налага да се доказва, защото красотата и интелигентността се смятат за несъвместими от болшинството.

Много амбициозна и напориста, Валя не би направила компромис с вижданията си. Тя постига всичко с характер и талант, а не с голи фотосесии. Не парадира с връзки и материални възможности, макар такива да не й липсват. Водещата на “Хрътките” е предпочитана от зрителите на Би Ти Ви и се радва на голяма популярност.

Журналистката не украсява историите, които представя в новото си предаване. Самата тя се вълнува и шокира едновременно. Действителността е и страшна, и плашеща, но Валя намира сили да се изправя срещу нея. Щастливо омъжена, тя първа прави предложение на половинката си да сключат брак.

През последните месеци, Валя няма никакво свободно време. Ангажирана е изцяло с работата си на репортер, водещ, редактор и разследващ журналист. Справя се успешно с всичките си проекти, но има моменти, когато й се иска да избяга. Спокойствието й липсва най-много, както и пълноценната почивка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.