Валерко вкиснат тотално – Ники Михайлов ли е виновен?!

Гласувайте за статията

Валерко не може да скрие, че му е криво, след като е научил лошата новина – Алисия и Ники са разделени

Валерко е съкровището на Алисия, нейното второ сърце, но детето не е на себе си след раздялата им с Ники Михайлов, научи Kliuki.net.

Валерко

Смръщено чело, свъсени устнички издават Валерко, той тъжи след раздялата на Ники и Алисия

Синът на Валери Божинов тъкмо беше намерил опора в мъжкото рамо на Михайлов. Сигурно е смятал, че нещата ще продължават винаги така. За момченцето това е втори сериозен удар.

Въпреки че навремето той беше още малък, когато Божинов изостави семейството им, Валерко е наясно с настощето и положението на баща му. Той е при втората си жена, имат си прекрасната дъщеричка Никол и непрекъснато е край тях, когато кариерата му позволява.

За Валери-младши остават трохи от внимание, които родителят му подхвърля по разни поводи, ако и тогава се появи въобще. Спомняме си, че на първия учебен ден, когато Николета се подигра в ефир с момчето, че носи стари обувки, Валери липсваше.

И това не е единственият случай, когато таткото не е бил на линия.

Ники Михайлов успешно го заместваше. Той се грижеше доста за Валерко, а Алисия беше спокойна, че така се развиват нещата… Докато двамата не сложиха край на отношенията си.

И днес си личи отдалеч смръщеното чело на малкия Божинов, свъсените устнички и очите, скрити зад тъмните очила.

Мама се гордее със своя красавец, който е пременен модерен от глава до пети, но и тя съзнава, че болката е неизбежна за Валерко. Ники беше особено близък с него и няма как сега да не преживява тежко ситуацията.

Алисия пак ще трябва да спасява емоционално наследника си, а занапред ще трябва да прецени дали да го приобщава до такава степен с гаджетата си, защото последствията са изключително неприятни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Валерко вкиснат тотално – Ники Михайлов ли е виновен?!”

  1. Бай Хой

    февр. 22. 2015

    Тая статия все едно е писана от второкласник (както и повечето напоследък)

    Reply to this comment

Добавете коментар