Валерко в депресия, в училище го осмиват заради Николета

Гласувайте за статията

Валерко не само е научил за нелепите подигравки на Николета, но и вече си пати от това положение

Валерко изживява трудни дни още в детството си, когато трябва да бъде щастлив и доволен.

Валерко

Валерко горкият се чуди как да се справи с това унижение

Виновна затова е само и единствено Николета. Сякаш нямаше с какви теми да се занимава, тя взе, че тръгна да се подиграва с обувките на сина на Валери Божинов.

Kliuki.net видя, че мрежата е пълна с възмутителни коментари. Ако Николета е целяла по този начин да вдигне рейтинга на първото си предаване по бТВ, успяла е, но постъпката й е непростима.

Не стига, че Алисия беше критикувана за облеклото си, за визията си и беше преследвана от папараците… Това не беше достатъчно за Николета, която държеше да изпъкне и на гърба на малкото момченце Валерко, потресени са зрителите.

Лошото е, че грозните приказки на Николета вече са достигнали до ушите на Валерко. Той е научил за тях по най-неприятния начин. В училище се чували подмятания как ходил с похабени обувки, въпреки че е от богато семейство.

Всички се питат къде е Валери Божинов, бащата, който трябва да се намеси в тази ситуация?!

Николета явно не се усеща къде е границата, в която може да нанесе сериозна вреда на Валерко. Изглежда е нужно някой да я слага на място, иначе никога няма да се сети, докато не се случи на самата нея, гласят още отзивите след таблоида на Николета. Само можем да си представим колко унизен се е почувствал Валерко след този репортаж.

А плейметката обича да позира във Фейсбук и да демонстрира колко е добронамерена към наследника на съпруга си. Всичко това е фалш и измама, защото тя използва всяка възможност да го нарани, погнусени са потребителите.

Щом тя като майка не осъзнава какво причинява на Валерко, то няма как някой да й го обясни и тя да го схване, убедени са родители, които настояват Николета да бъде свалена от ефир.

Коментари чрез Facebook

коментара

5 коментара to “Валерко в депресия, в училище го осмиват заради Николета”

 1. iguana86@abv.bg

  сеп. 30. 2014

  леле какъв резил ама тя излага себе си,тя показва публично що за баща е валери божинов.Божинов да беше купил едни обувки поне ,ама тя не разбира че това детенце е толкова сладко и дори бос да ходи от него ще стане човек именно защото толкова рано се сблъсква с гнусотията и именно защото е далеч от биологичния си баща!Ако ти не си човек няма как да възпиташ човек!
  хораааа ей БТВ имахте репутация,заради Николета излагате и Слави и всички стойностни хора които имат нещастието да работят в една медия с тази Николета-тя си е за някоя дълбока кабеларка да си ходи с челмите и да ръкомаха заучено!

  Reply to this comment
 2. mama

  сеп. 30. 2014

  Тази е голяма смръдла. Къде са продуцентите на това предаване, те родители ли са….Тези хора трябва да ги съдят за подигравка на дете в национален ефир….егати излагацията. Долу такава водеща, долу всички тези, които са казали Да на такова предаване. Не сте стойностни хора, това е явно, но поне пазете някакво приличие, ама надали…

  Reply to this comment
 3. ...

  сеп. 30. 2014

  съгласна съм с „mama“ Гнусно е да се присмиваш на дете това e голям грях никой няма право да го прави!Трябва да се съди предаването или николета или там който и да е -не може да се подмине така ! боли ме за това дете !нали и николета е майка уж-защо са й чужди тези неща!?и това е в национален ефир-ужас!

  Reply to this comment
 4. Zlatka Stoineva

  окт. 01. 2014

  Хубавия кон и под скъсания чул е хубав.Ни ЛО моли се Божинов да е до теб за да не тръгне дъщеря ти по чехли че тогава ще е още по зле гледката.Лесно е човек да трупа слава на чужд гръб а себе си не вижда.Не знам ако ги няма Алисия и Валерко ти какво предаване ще водиш за кого ще говориш все тях дъвчеш.Много много си ……………………. който както иска такова име да ти сложи все ще ти прилича.

  Reply to this comment
 5. възмутена жена

  окт. 10. 2014

  детето е толкова сладко чак не ми се вярва, че е на валери божинов,много е сладък дано има втори баща и никога не му се налага да го свързват със биологичния, защото това би му донесло само негативи също така във видеото детето изглежда добре възпитано за разлика от лиглата Николчето!Много ми е интересно Николета и Божинов на какво по точно ще научат детето си на това как се слага червило или на това как се правят извънбрачни всяка година с различна, на какво ?Алисия поне има глас работила е в този живот доста,А николета един час в студиото и хайдее не можа да издържи и един месец в къртицата!Щото само да поясня свирката не се брои за трудов стаж!

  Reply to this comment

Добавете коментар