Валерко тъжи далеч от Божинов на празниците

Гласувайте за статията

Валерко позира вкиснат на снимките с Алисия и Ники

Валерко тъжи далеч от Божинов на празниците, видя Kliuki.net.

На общата снимка с мама Алисия и Ники Михайлов детето видимо е вкиснато. Липсата на родния му баща Валери Божинов започва да се усеща, особено по такива светли поводи в годината.

Валерко

Валерко не изглежда щастлив, липсва му Божинов

Купищата подаръци или няколкото минути телефонен разговор не заменят родителя. Детската душа е ранима и определено малкият наследник на Божинов страда от пренебрежителното отношение на баща си.

Той все е втори или трети в списъка му. Няма нужното внимание, за да почувства бащината обич, и това започва да се отразява на детето. То просто седи и тъжи на общата коледна снимка. Всички са весели и щастливи, а той тихо страда.

Алисия и Ники Михайлов полагат страхотни грижи за Валерко. Получава и любов, и внимание, и нежност от тях. Но само от тях.

Колкото и Ники Михайлов да се старае и да обгрижва детето, то все пак тъжи. А и как да е другояче. Родният му баща нехае за него и доволно си почива със съпругата си Николета на остров Мавриций. А как се чувства синът му е без значение. То си има мама и Ники Михайлов.

Явно за някои родители грижите за децата се изчерпват с месечните издръжки, виждането веднъж или два пъти в месеца и камарата подаръци по поводи и празници. От там нататък за душевния комфорт на малчугана да му мисли майка му.

Жалко е дете да тъгува и страда на Коледа, докато баща му се забавлява по известни курорти, обсъждат казуса в нета. Валерко има за какво да страда. Все е на заден план.

За щастие на малкия Валерко до него има обичаща майка Алисия и прекрасен втори баща Ники Михайлов, който всячески се опитва да компенсира липсата на Валери Божинов около детето.

Важното е, че все пак има хора, които го обичат, макар че това не е извинение за родния баща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Валерко тъжи далеч от Божинов на празниците”

  1. kaerrrraa

    ян. 04. 2015

    emi nqma da e s nego toi kato ne kaza na nikoleta nishto za izlaganeto s obuvkite iska da e pri nego e nqma da stane werno 4e mu e bashta ama ne se durji kato takyw

    Reply to this comment

Добавете коментар