Валерко просълзи: Мечтае за семеен уют! Ето как трогна Алисия!

Валерко просълзи: Мечтае за семеен уют! Ето как трогна Алисия!
5 (100%) 2 votes

Валерко просълзи със своята картина, която нарисува у дома на стената – детето мечтае за истински семеен уют

Валерко просълзи всички в мрежата, видя Kliuki.net!

Малкият син на Алисия, който тя нарече нежно Пикасо, явно мечтае за истински семеен уют.

Валерко просълзи - мечтае за семеен уют, ето как трогна Алисия

Валерко просълзи – мечтае за семеен уют, ето как трогна Алисия

Известно е, че фолк звездата се грижи за него сама, при това се грижи отлично за него, но липсата на татко също си казва думата…

Добре, че Ники Михайлов е толкова всеотдаен, че прави редица жестове за Валери-младши, които запълват до известна степен мъжкото внимание.

Коментарите плъзнаха веднага, след като Алисия публикува снимка с рисуващия на стената Валерко. Момченцето поставя на първо място своя дом и му се иска всичко да е като в приказките.

Уви, родителите му не са заедно и няма как това да се случи, но пък Алисия се старае да компенсира някак този факт. На есен тя ще хване за ръка порасналото си детенце и ще му помогне да пристъпи за първи път в училище.

Дотогава той все още се радва на прекрасните си дни на свобода, но вече има ангажименти покрай различни уроци и спортни занимания. Алисия държи Валерко да се развива в повече области и после сам да определи коя му допада.

Вълшебната картина на наследника на Божинов обаче е красноречива и с право просълзи майките в нета, а особено успя да трогне самата Алисия – вижте каква е мечтата на Валерко!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар