Валерия Лукянова впечатлява с естествен вид – без екстеншъни и тонове грим (Снимка)

Валерия Лукянова впечатлява с естествен вид – без екстеншъни и тонове грим (Снимка)
5 (100%) 1 vote

Украинката се оказа изключително миловидна и красива, врещени са феновете

Валерия Лукянова е сред най-обсъжданите в публичното пространство жени. Украинката, която стана известна с манията си да заприлича на жива кукла Барби, предизвиква доста противоречиви коментари с визията си. Моделката стана емблематична с тоновете грим, с които се появява навсякъде, както и с платиненорусите си екстеншъни в косата.

Валерия Лукянова впечатли с естествена визия

Валерия Лукянова впечатли с естествена визия

„Мале, прилича на извънземно“, са най-честите коментари от форумци. Изненадващо обаче украинката се осмели да публикува своя снимка, на която е в напълно естествен вид. Кадърът е направен на плажа, а на него Валерия е със съвсем лек грим и без изкуствената коса.

Фотосът веднага предизвика вълна от положителни отзиви сред онлайн потребителите. „Тази визия е супер“, „Изглеждаш страхотно така“, са само част от възторжените коментари на почитателите. Друг е въпросът дали самата Лукянова ще реши да се вслуша в съветите им.

Както знаете, украинката е известна със страстта си към крещящите дрехи, цветните лещи, яркият грим и платинено русата, права като дъска коса. И най-вероятно трудно ще се раздели със създадения си до момента имидж, издават запознати. Всеки пак именно този й вид й спечели прякора „живата кукла Барби“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар