Валерия Лукянова се взе в ръце, качи килограми!

Валерия Лукянова се взе в ръце, качи килограми!
5 (100%) 1 vote

Украинката все по-упорито се връща към нормалната за едно младо момиче визия

Валерия Лукянова си връща естествения вид

Валерия Лукянова си връща естествения вид

Живата Барби Валерия Лукянова качи килограми! Новината, колкото и нелепа да изглежда на пръв поглед, всъщност взриви онлайн пространството. Украинката, която стана известна по цял свят с манията си да заприлича на пластмасова кукла, плашеше хората с болезнено слабия си вид и стърчащи кокали. В последните месеци обаче прави впечатление, че Валерия все по-упорито се опитва да си възвърне естествения вид, нормален за едно младо момиче.

Моделката се отказа от прекалено тежкия грим и взе да залага на природната си красота. На последните й снимки пък ясно си личи, че краката на украинката са доста по-добре оформени и не приличат на клечки. Феновете се чудят дали Валерия просто е качила килограми или пък е започнала да се занимава активно с фитнес. „Оформила е мускули, нищо общо с преди“, „Така е много по-добре“, коментират потребителите.

Действително, забелязва се разликата между последните й фотоси и тези отпреди няколко месеца. На старите кадри изглежда сякаш Валерия всеки един момент ще се счупи. Докато на новите освен бедрата, ясно се забелязват и наедрелите глезени на украинката.

Толкова кльощава беше Валерия Лукянова преди месеци

Толкова кльощава беше Валерия Лукянова преди месеци

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар