Валерия Лукянова с напълно нова визия, писна й да я сравняват с кукла

Гласувайте за статията

Украинката упорито се опитва да избяга от имиджа, в който се набута сама

Валерия Лукянова иска да избяга от имиджа на Жива Барби

Валерия Лукянова иска да избяга от имиджа на Жива Барби

Валерия Лукянова, украинката, станала световноизвестна с прозвището си Живата Барби, изглежда е започнала да преосмисля манията си. Моделката, която се прочу с болезненото си желание да си докара напълно кукленски вид, се е подлагала на цял куп пластични интервенции с единствената цел да заличи естествените си черти. Освен превърналите се в нещо нормално операции на бюста, устните и носа, Валерия стигна до истински крайности, махайки едно от ребрата си, за да си докара талия като на оса. Разбира се, платиненорусата коса беше задължителен елемент от имиджа на живата кукла.

Изглежда обаче всичко това е започнало да идва в повече на иначе чаровната Валерия. Изящната девойка все по-често започна да качва снимки в личната си страница във Фейсбук, на които е без дебелите пластове грим, с които феновете бяха свикнали да я виждат. Нещо повече, без слоевете макиаж, Валерия действително изглежда много нежна и красива. Почитателите на моделката са убедени, че рязката смяна във визията й се дължи на желанието на украинката да промени представите на хората за себе си.

Запознати издават, че на Валерия действително й било писнало да се говори за нея като за лудата, която иска да прилича на жива кукла. Затова се усетила да вземе мерки и отново да започне да изглежда като нормално младо момиче. Именно с тази цел моделката си боядиса косата и от заклета блондинка вече е брюнетка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Валерия Лукянова с напълно нова визия, писна й да я сравняват с кукла”

  1. Wasil Milushew

    авг. 20. 2013

    Kliuki.net.. the vi eba putkata maichina smotana 😀 tolko ste glupavi che nemate granici murshi.

    Reply to this comment

Добавете коментар