Валерия Лукянова е одрала кожата на Ирина Лукянова (Снимки)

Валерия Лукянова е одрала кожата на Ирина Лукянова (Снимки)
5 (100%) 2 votes

Валерия Лукянова изглежда досущ като майка си, хората ги мислят за сестри

Валерия Лукянова се прочу в медийното пространство с манията си да заприлича на жива кукла Барби. Заради която си мания украинката се подложи на редица хирургически интервенции, в това число и на премахване на ребра, за да стане талията й по-тънка.

Валерия Лукянова е одрала кожата на майка си

Валерия Лукянова е одрала кожата на майка си

Самата Валерия Лукянова обаче упорито отрича да се е подлагала на каквито и да е корекции и твърди, че дължи външния си вид единствено на добрите си гени. Валерия Лукянова е категорична, че е наследила красотата си от майка си Ирина. От kliuki.net успяхме да намерим снимки, на които украинката позира заедно с жената, която я е родила.

Валерия Лукянова и Ирина

Валерия Лукянова и Ирина

Действително, Валерия Лукянова и Ирина си приличат като две капки вода. Моделката е одрала кожата на майка си, коментират форумци. „Направо са като сестри“, дивят се потребителите. Друг е въпросът, че е видимо, че и Ирина има доста корекции по лицето си. Майката на Валерия Лукянова също като нея си е изтънявала носа, а изглежда, че е слагала и силикон в устните си, коментират специалисти.

„Нормално е след подобни корекции да изглежда по-млада“, издават специалистите. Въпреки всичко те не отричат приликата между Валерия Лукянова и майка й. Разгледайте и вие снимките им и споделете намирате ли приликата между двете?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар