Валери защити Алисия и Николета

Гласувайте за статията

Спортистът защити бившите си половинки

Невероятен жест към настоящата и бившата си жени направи Валери Божинов. Футболистът публично защити майките на децата си, като заяви, че и двете са прекрасни. Въпреки бурната раздяла съпътстваща всяка от връзките му, футболистът тактично отказа да говори срещу майките на децата си. „Алисия и Николета са две прекрасни жени. Аз изключително много ги ценя, те са майки на децата ми, заяви още спортиста.

Валери защити Николета и Алисия

Валери защити Николета и Алисия

Звездата получи златен скункс от комедийното шоу, заради провалената си спортна кариера. Той обаче обеща, че ще си върне мястото в националния отбор по футбол и няма да позволи нищо да му попречи да възроди кариерата си.

Спортистът категорично отрече слуховете, че има нова жена до себе си. И отказа да коментира отношенията си с Николета, потвърждавайки единствено, че двамата са разделени. Валери също така заяви, че отношенията му с Николета са си лично негова работа и отрече слуха, че има нова изгора. Валери отказа да коментира и проблемите в професионален план и заяви, че съвсем скоро истината му около „Спортинг“ ще излезе на бял свят.

Спортистът със смях посрещна и коментара, че може да се върне при Алисия. Той заяви, че поддържа отношения и с нея и с Николета, тъй като са майки на децата му. Въпреки това Валери е категоричен, че не смята да се връща назад. И сега смята да се посвети изцяло на кариерата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар