Валери замесен в скандална връзка с младеж (Подробности)

Гласувайте за статията

От лагера на Николета поведоха компроматна война

Спортната звезда Валери Божинов имал тайни отношения с друг мъж. Разкритията бяха направени от анонимен източник, който заяви, че футболистът залита по представители на силния пол.

Валери крие тайна връзка с друг ?

Валери крие тайна връзка с друг ?

Според анонимен източник Валери няма връзка с Моника Валериева, а крие тайни отношения с друг мъж. Неизвестният младежсе казва Мариан и е приятел на брюнетката. Именно той я придружавал по време на разходката й в Италия и се е срещнал с Валери тайно там. А Моника е била просто за параван на връзката им, пише hotarena.net

Скандалните изказвания на анонимния източник продължават с разкритието, че футболистът и друг път е залитал по мъже. И това не е първият случай, в който има тайна връзка с представители на своя пол.

Това ли е тайното гадже на спортиста?

Това ли е тайното гадже на спортиста?

Досега за подобни наклонности у Божинов никой не би и предположил. Въпреки че фолк певецът Азис открай време открито го ухажва. Василка неведнъж е пускала снимки с Валери, на които двамата са почти като влюбени, а уж шеговитото послание на Азис  „Валери, искам те… ПАК“, предизвика доста въпросителни погледи.valeri-0

Според мнозина скандалните слухове са пуснати от лагера на Николета Лозанова, която поведе грозна компроматна война със съпруга си. Докъде ще стигне плеймейтката в битката преди развода, тепърва предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар